Τρόποι πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε Το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας σας σε έναν από τους τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς μας ώστε να μην επιβαρυνθείτε με το κόστος αντικαταβολής. Στην περίπτωση αυτή, είναι απαραίτητο να αναφέρετε ως αιτιολογία κατάθεσης ή μήνυμα προς τον δικαιούχο το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της παραγγελίας που έχετε λάβει προηγουμένως μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος. Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόλις βεβαιωθούν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης. Οποιεσδήποτε χρεώσεις των τραπεζών επιβαρύνουν τον πελάτη και μόνο!

  1. Αντικαταβολή

Πληρωμή κατά την παραλαβή. Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Αττικής και όχι με μεταφορική εταιρεία. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€ ανά παραγγελία και επιβαρύνει τον πελάτη.

  1. Χρεωστική Κάρτα

Αν διαθέτετε χρεωστική κάρτα MASTERCARD, VISA ή MAESTRO μπορείτε να κάνετε χρήση αυτής με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας, ώστε να απλοποιήσετε την διαδικασία και να μην επιβαρυνθείτε με το κόστος αντικαταβολής!

  1. Πιστωτική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MASTERCARD, VISA ή MAESTRO μπορείτε να πληρώσετε σε Χ άτοκες δόσεις τη παραγγελία άνω των 100 ευρώ. Επίσης δεν θα επιβαρυνθείτε με το κόστος αντικαταβολής!

 

Οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR55 0171 9110 0069 1114 9026 198

ALPHA BANK: IBAN GR3101407960796002340025386

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΡΙΓΩΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ