ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΤΕΛΙ

Τι είναι το σκουτέλι

σκουτέλι (το), σκουτέλια (τα)=πήλινο βαθύ πιάτο, μικρή γαβάθα, λεκανίτσα, απ’ όπου έπιναν παλαιότερα κρασί και νερό ή το χρησιμοποιούσαν και ως μέτρο για υγρά και στερεά «μικροποσοτήτων» ή έβαζαν φαγητό.

Η λέξη σκουτέλι επίσης χρησιμοποιήθηκε ως συνθετικό της λέξης «σκουτελικό».

Μία χαρακτηριστική συνήθεια της κρητικής γειτονιάς ειδικά στα χωριά ακόμα και σήμερα είναι το σκουτελικό.  Όταν  μια γυναίκα φτιάχνει ένα ωραίο φαγητό, απαραίτητα πηγαίνει ένα πιάτο στην γειτόνισσα, φίλη της. Και  βέβαια  το πιάτο επιστρέφει στο σπίτι με άλλο σκουτελικό  από  τις  γειτόνισσες.

Γιατί σκουτέλι

5 λόγοι για να εμπιστευθείτε το “Σκουτέλι”

Μέσα από μια διαδικασία προσεκτικής και επίπονης διαλογής, σας φέρνουμε απευθείας στο τραπέζι σας όλο τον θησαυρό της Ελληνικής γης.

Παραγωγός

Σκουτέλι

Εσείς

1. Μοναδικά Προϊόντα Σπουδαίων Παραγωγών

Στο “σκουτέλι” θα βρείτε μοναδικά προϊόντα σπουδαίων παραγωγών που επιλέξαμε με επιμέλεια, υπομονή και αγάπη μετά από σοβαρή έρευνα και επίσκεψη στον τόπο παραγωγής. Κατά κανόνα, τα προϊόντα μας δεν είναι μαζικής παραγωγής και διάθεσης και για αυτό δεν συναντώνται συχνά σε μεγάλες αγορές και καταστήματα.


2. Διατροφική Αξία και Υγεία

Ενδιαφερόμαστε για τη διατροφική αξία των τροφίμων και για ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των ανθρώπων.

Αναδεικνύουμε την αξία τροφών με ευεργετικές επιπτώσεις στον άνθρωπο και εισηγούμαστε την επιστροφή σε ένα αυθεντικό και αγνό μοντέλο διατροφής που ο σύγχρονος άνθρωπος κάποιες φορές αγνοεί.


3. Τιμές Ανταγωνιστικές και Δίκαιες

Διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε τιμές ανταγωνιστικές και δίκαιες τόσο για εμάς, όσο πρωτίστως για τους ανθρώπους μας (παραγωγούς και καταναλωτές).

Θέλουμε να αποδείξουμε ότι το να τρέφεται κάποιος καλά και σωστά δεν είναι μια ακριβή συνήθεια.


4. Κοινωνικός Αντίκτυπος

Μας ενδιαφέρει ο κοινωνικός αντίκτυπος της δουλειάς μας. Προβάλλουμε και προτείνουμε ό,τι αξίζει.

Προωθούμε το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς άξιων ανθρώπων που εργάζονται με αγάπη, μεράκι και σεβασμό για τη γη και για αυτό που κάνουν. Αυτοί είναι οι άνθρωποι μας!


5. Παράδοση την Επόμενη Μέρα

Παραδίδουμε τα προϊόντα την επόμενη μέρα της παραγγελίας στην Αθήνα και σε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, στον τόπο που θα μας υποδείξετε και με πολύ χαμηλό μεταφορικό κόστος.

Παρέχουμε απόλυτη ασφάλεια συναλλαγών και αξιοπιστία. Χρησιμοποιούμε δικά μας μέσα για τις παραδόσεις εντός Αττικής και συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες για την υπόλοιπη χώρα.


Απού’ χει στάρι και κρασί και λάδι στο πιθάρι
έχει του κόσμου τα καλά και του θεού τη χάρη

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για αγορές άνω των 40€ σε Αττική και 50€ στην υπόλοιπη Ελλάδα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ

Για αγορές εντός Αττικής και μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Καθημερινά από τις 09:00π.μ. έως και τις 17:00μ..μ.